Tel - Orange: 0734.564.405

/

Email - contact@snec-cereale.ro

Tun sperietoare pasari, animale salbatice + trepied

Tun Sperietoare Pasari si Animale Salbatice

Specificatii tehnice produs

Tun sperietoare pasari, animale salbatice + trepied

  • Arie protejata 4 ha
  • Nivel zgomot 130dB
  • Trepied reglabil pe inaltime 1,5 - 2 m
  • Interval detonare reglabil, intre 1 - 30 min
  • Mecanism piezo-electric, nu necesita intretinere
  • Tun sperietoare galvanizat, poate fi instalat oriunde si supus intemperiilor
  • Poate fi utilizat in agricultura, pomicultura, viticultura, legumicultura si alte domenii
  • Animale indepartate: grauri, porumbei, ciori, pescarusi, cotofene, porci mistreti, iepuri, caprioare, caini, ursi etc.
Produs in Spania
Pret: 1.400 lei TVA inclus
Garantie:

Tun sperietoare pasari, animale salbatice + trepied

Tun Sperietoare Pasari si Animale Salbaticedimensiuni tun sperietoare pasari

Aria de protectie pana la 4 Ha

Tunul Guardian 2 + trepied rotativ, constituie cea mai eficienta metoda de alungare a pasarilor cat si a animalelor salbatice.

Tunul sperietoare functioneaza pe baza unei butelii butan sau propan. Folosind puterea exploziva a gazului, tunul sperietoare produce un zgomot mai puternic decat impuscatura, menit sa sperie pasarile si animalele salbatice.

Cu ajutorul tunului sperietoare va puteti proteja culturile, de actiunea distrugatoare a pasarilor si a animalelor salbatice, prevenind pierderile provocate de acestea, reducand stresul cauzat de prezenta lor, totodata fara a omori pasarile/animalele, fara utilizarea curselor speciale si fara a fi necesara utilizarea substantelor chimice.

Principiul de functionare al tunului sperietoare se bazeaza pe realizarea unui nivel de zgomot foarte mare, de aproximativ 130dB, la intervale fixe sau variate de timp. Intervalul de detonare al tunului sperietoare tip rotativ, poate fi setat manual, intre 1 minut si 30 minute. Prin variatia duratei intervalului la care se realizeaza detonarea, se evita obisnuirea pasarilor si a animalelor salbatice cu zgomotul produs de tunul sperietoare.

Prin instalarea tunului sperietoare pe un trepied reglabil pe inaltime intre 1,5-2 m s-a obtinut un produs mai eficient in combaterea prezentei pasarilor si a animalelor salbatice in culturi. Dupa fiecare detonare, tunul sperietoare se roteste in directia opusa, astfel incat urmatoarea detonare pare ca se aude dintr-o alta directie. S-a constatat ca, atat prin variatia intervalului de detonare cat si prin variatia produsa de rotirea tunului, pasarile nu se pot obisnui cu zgomotul produs.

Zona protejata de tunul sperietoare cu trepied rotativ este de pana la 4 hectare, in functie de tipul de cultura si de relief.

Tunul sperietoare Guardian 2 + trepied rotativ, este pornit piezo-electric, restul mecanismului functioneaza mecanic, ceea ce-l face foarte fiabil si necesita mai putina intretinere.

Poate fi instalat oriunde in spatii deschise, pentru ca intreaga unitate este galvanizata.

Tunul sperietoare este produs de furnizorul nostru Guardian din Spania, iar acesta are o experienta de 60 de ani in domeniu.

FABRICAT in SPANIA